MHP’li Öztürk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'n den yapılan açıklamaya göre; bazı belediye başkan adayları belli oldu. Manisa'mız için ise; mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün adaylığı kesinleşti. Türkiye genelinde, MHP’li belediyelerin yapmış olduğu özverili çalışmalar tüm halkımızın malumudur.

“ENGELLEMELERE RAĞMEN TÖKEZLEMEDİ”

MHP olarak, mevcut belediyelerimizi korumak ve doğru strateji ile yerel seçimlerden büyük bir zaferle çıkmak için mücadelemize devam etmekteyiz. Bilindiği üzere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün yapmış olduğu icraatlarda, çoğu kez engelleme amaçlı çıkartılan zorluklara rağmen başarılı çalışmalar gerçekleştirmiştir. Hatta iktidar imkanlarından faydalanamadığı halde, en yüksek tempoda çalışarak, Manisa’nın güçlenmesi için üretken belediyecilik anlayışıyla mücadele etmiştir. Mesela 2016'dan beri suya dahi zam yapmamıştır. Maddiyattan önce daima maneviyata ve hizmet ahlâkına önem vermiştir. O,söz verdi ve daima sözünü tuttu. Hiçbir zorluktan yılmadı, yıkılmadı, sendelemedi, tökezlemedi. Var gücüyle Manisa için ve Manisalılar için gayret sarf etti.

“UMUDUMUZ BÜYÜK”

Bu gayretin takdirini asla esirgemeyen Saygıdeğer Manisalı hemşerilerimize yerel seçimlerde büyük bir görev düşmektedir. Bu görev, MHP ye olan güveni bir kez daha gösterme görevidir ki; umudumuz büyüktür. Manisa'mız sahipsiz değildir! MHP’li tüm belediyelerimiz, devletimizin ve milletimizin yanında olan herkesle barışık ve uyumludur. Yarınlarımıza ise; güvenle ve umutla bakmaktadır. Elini değil hatta gövdesini taşın altına feda edeceğinden şüphe etmediğimiz mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyor, vatanımız ve milletimiz için hayırlı olsun inşallah diyoruz.”

Editör: TE Bilişim