HAYSİYETİ VARSA KILIÇDAROĞLU ADAY OLMAK ZORUNDA

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay CHP’nin eleştirilerine cevaben “CHP, Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını açıklamasına karşılık ağız dolusu saygısızca saldıracağına, külhan beyliği yapacaklarına dönüp kendi genel başkanına sorsun, Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı mı, değil mi? Artık MHP’ye aday çıkarmıyor diye gösterdiğiniz bunca tepkiden sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun haysiyeti varsa aday olmak mecburiyetindedir. Hodri meydan! diyoruz.” dedi.

2019’DA ŞAŞKINLIKTAN DUDAKLARI UÇUKLAYACAK

MHP’li Akçay “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin açıklamalarıyla şimdiden şaşkına dönüp çıldıranların 3 Kasım 2019’da dudakları uçuklayacak.  CHP’nin şaşkınlığı bundandır. CHP 3 Kasım 2019’da ıskartaya düşmenin paniği içindedir. CHP’nin başına MHP gibi büyük bir taş düştü, feryatları, hırçınlıkları bundan dolayı. 3 Kasım 2019’da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ‘Milli Devlet, Güçlü İktidar’ geliyor, haberiniz olsun.” dedi.

CHP TERÖRİSTLERİ AKLAMA VE KORUMA GAYRETİNDE

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin sözleri karşısında şaşıran CHP’ye “3 Kasım 2019’a kadar daha çok şaşıracaksınız. CHP Genel Başkanımızın her hamlesi sonrasında şaşkın ördek misali saçmalamaya devam etmektedir” dedi. CHP’nin şaşkınlık ve panik içinde çıkmaz sokağa saplandığını belirten Akçay “ CHP şaşkındır, karanlık, kirli ittifakların esas oğlanı haline gelmiştir. CHP şu anda yalnızca FETÖ ve PKK’nn kuyruğuna takılmış zavallı bir partidir. CHP Türkiye düşmanlarının kayığına binerek bir ittifak kurmuştur o ittifakın adı da Şer ittifakıdır. CHP de bu ittifakın bir ‘Ş’sidir. Bu kirli ittifak yakasını paçasını küresel güçlere kaptıranların ittifakıdır. CHP’nin ittifakının bir yanında Pensilanya vardır, öbür yanında Kandil vardır. Bu kirli ittifak terörist için yürürken, mitinglerinde terörist paçavralarıyla pozlar verirken, terörist leşlerini karşılayıp defin ve taziyelerine katılmıştır. CHP eski Dev-Yol artığı militanların sözcülük yaptığı bir parti haline gelmiştir. CHP bu şer ittifakıyla Atatürk’ün çizgisinden çok uzaklara düşmüş ve uçuruma sürüklenmektedir. Şer ittifakı Türkiye düşmanlarının çizgisinde gerçekleşmiştir. Şer ittifakında çıbanbaşı olmaya çalışan CHP her adımında teröristleri aklama ve koruma gayretine düşmüştür.” dedi.

MHP’Lİ AKÇAY AÇIKLAMASINA ŞÖYLE DEVAM ETTİ:

“16 Nisan sonrasında barajın yüzde 50+1’e çıkmasından dolayı iktidar olma şansı kalmayan CHP her türlü şer odaklarına kucak açarak “Hayır” cephesini Şer cephesine dönüştürme gayretindedir. CHP MHP’ye laf yetiştireceğine aradıkları ittifakı yasal zemine çekmeyi teklif eden Sayın Genel Başkanımıza teşekkür etmelidir.

CHP ve yanaşmalarına bir defa daha anlatalım:  MHP Türkiye'nin onuru, milli çıkarların ve milli bekanın peşindedir. FETÖ hıyaneti yeni melanetler peşinde koşarken, küresel güçler Türkiye'ye kumpaslar kurarken, bu alçakların değirmenine su taşımak, onlarla ortaklık etmektir.

Tarihin en büyük siyasi çelişkisini arayanlar bir CHP bayraklarıyla PKK paçavralarının bir araya geldiği meydanlara baksınlar. Siyasi çelişki arayanlar bir yandan Atatürk’ü kullanarak siyasi cephe yaratmaya çalışırken diğer taraftan terörist taleplerini meclise kanun teklifi ve araştırma önergesi olarak sunanlara, terör sanıklarını meydanlarda alkışlatanlara bakmalıdır.

Editör: TE Bilişim