Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, geçtiğimiz günlerde göreve atanan MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Ergün’ün yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP’li ilçe belediye başkan adayları, MHP ilçe başkanları, partili meclis üyeleri ve MHP’liler katıldı. İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Allah mahcup etmesin.  Başta siz olmak üzere yönetimde görev alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.  Tabi ki bugüne kadar görev yapmış arkadaşlarımıza da verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

“ÜST DÜZEY GÖRÜŞMELER IŞIK TUTACAK”

Yerel seçilerde 49 ilin yeniden görüşülecek olmasına ve izlenecek stratejiye ilişkin yorumlarda bulunan Başkan Ergün, şunları aktardı:

“Yarın yapılacak açıklamaları, her iki partinin de üst düzeyinde yapılan bu görüşmelerin sonucu bekliyoruz. 49 ille ilgili yeniden bir yapılanma süreci var. Dün akşam da AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamaları doğrultusunda, iki partinin yöneticileri birlikte çalışma yürütüyor. Çarşamba günü itibariyle genel bir çalışma yapılacağı bizlere de ifade edildi.  Meclis üyelikleri noktasında da buradan çıkacak sonuca göre bizler de yol çizeceğiz.”

“TAM GAZ SAHADA OLACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Ömer Baysal da, “Genel merkezimizin takdiriyle il başkanı olarak atandım. İlk ziyaretimizi Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız yaptı. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yok. Allah utandırmasın.” dedi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili de konuşan Baysal, “Bizim yerel seçimlerle çalışmalarımız programlarımız başladı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Meclis üyesi adaylarımızı da belirledikten sonra tam gaz sahada olacağız. Cumhur İttifakı kapsamında AK Partiyle beraber çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim