MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı, haber merkezlerine gönderdiği yazılı açıklamada 4 Ekim’de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılışı gerçekleştirilen Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi açılışına katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Manisa programlarını değerlendirdi.

Gönderilen mesajda, şu ifadeler yer aldı: “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, yapmış olduğu konuşmalarında, özellikle üzüm üreticilerimizin bütün sorunlarına tek tek değinerek, dün olduğu gibi bugün ve her zaman, çalışan köylümüzün ve çiftçimizin yanında, en büyük destekçisi ve savunucusu olduğunu tüm halkımıza, derinden hissettirmiştir.

“MANİSA’MIZIN HAKLI GURURU CENGİZ ERGÜN”

 Türkiye’mizin gururu saygıdeğer liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ile gurur duyuyor, üstün başarılarının devamını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemizin çalışkan başkanı Sayın Cengiz Ergün Beyefendi’nin, dev bir proje girişimiyle hayata geçirilen, Manisa’nın 40 yıllık çöp sorununa nihayet verecek olan,  Türkiye’nin en büyük katı atık bertaraf ve düzenli depolama tesislerinden birinin açılışını gerçekleştirmek üzere ilimize gelen liderimiz, açılış sonrasın da, MHP İl Teşkilâtımızda da temaslar da bulunmuştur. Şehrimize yaptığı birbirinden kıymetli projelerle, Manisa ve Manisa’mızın haklı gururu olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün Beyefendi, liderimizin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki temasları sırasında, 2014 yılından beri bin bir emekle yürütülen değerli çalışma, proje, faaliyet ve oluşumların raporunu sunarak, şahsına ve beraberlerindeki heyete önemli bilgiler vermiştir.

“MHP’DE ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOKTUR”

MHP’de, verilemeyecek hiçbir hesap ve çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. MHP çatısı altında bulunan tüm ülküdaşlarımız, birlik, bütünlük içerisinde, özverili ve yüksek sağduyulu yaklaşımları ile her zaman, doğrunun ve haklının yanında olmayı kendilerine görev addetmiştir. MHP’de özlenen güzel tabloların yaşanması ise Manisa’nın tek yumruk halinde birbirine sımsıkı kenetlendiğinin bir nişanesidir. Programlara katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin diyoruz.”

Editör: TE Bilişim