Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve milletvekili adayları ilçe ziyaretlerine Akhisar ile devam etti. Başkan Ergün'e Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu ile birlikte MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Osman Oktay, Büyükşehir Belediyesi Akhisar İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri ve çok sayıda partili eşlik etti. Başkan Ergün ve milletvekili adayları tüm esnafla tek tek tokalaştı, hayırlı işler diledi. Pazar ziyaretinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Ergün ve beraberindekiler Akhisarlılarla bol bol sohbet ederek taleplerini de dinledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa'da ortaya koyduğu hizmetleri takip ettiklerini ifade eden bazı vatandaşlar Başkan Ergün'ün başarılarının devamını diledi. Başkan Ergün ile birlikte MHP'li adaylara da esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

MODERN PAZAR YERİ KAZANDIRALIM
Başkan Ergün, Çarşamba Pazarı ziyaretinde esnafın sorunlarını da dinledi. Pazar esnafı Başkan Ergün'den modern bir pazar yeri talebinde bulundu. Mevcut Pazar yerinin Akhisar Belediyesi'nin sorumluluk alanında olduğunu ifade eden Başkan Ergün," Akhisar Belediyesi bu yerin bize devrini yapsın, hemen gerekli düzenlemeyi başlatalım. Pazarcı esnafımıza daha iyi şartlarda hizmet vereceği ferah ve modern ortamı kazandıralım" dedi.

BAŞKAN, TEZGAHA GEÇTİ SATIŞ YAPTI
Başkan Ergün ve milletvekili adaylarının Çarşamba Pazarı gezisi renkli görüntülere de sahne oldu. Domates satışı yapan bir esnafla selamlaşan Başkan Ergün daha sonra tezgâha geçerek pazarcı önlüğü ile satış paketlemede maharetini sergiledi.
Editör: TE Bilişim