MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, şunları dile getirdi:

Manisa’dan 50 otobüs geldi. En az iki katı daha gelmek isteyen oldu ama gelemedi. Eğer hafta sonu olsaydı salonun tamamını MHP doldururdu. MHP Manisa’da iktidar olan bir parti. 15 Temmuz’da bir ruh ortaya çıktı. O dönemde söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedi.

“MHP BİTTİ DİYENLERE CEVAP BU SALONDUR”

Bir zamanlar MHP bitti diyenler olmuştu, o safsatalara en güzel cevap bu salondur. MHP Manisa il teşkilatı olarak göreve geldiğimizden bu yanan yarın seçim varmış gibi çalıştık. Büyükşehir Belediye başkanımız Cengiz Ergün de ülkenin en çalışkan belediye başkanı. İki çalışkan başkan bir araya geldi ve önümüzdeki seçimde de çok iddialıyız.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNE MESAJ

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim vazifemiz olmayan işleri yapmamız övünç kaynağımızdır. Salihli, Turgutlu ve Alaşehir’de 3 kavşak yapıldı, 184 milyon TL yatırım yapıldı. Üç kavşağa üç önemli ismin adı verildi. Bu isimler bizim parti kimliğimizle değil, hizmet aşkıyla çalıştığımızın kanıtıdır. MHP’nin elindeki belediyelerin hizmet noktasında diğer belediyelere göre 3 adım önde. Bunun önümüzdeki dönem de devam edeceğini düşünüyorum. Ama artık büyükşehir Belediye Başkanımız ittifakın başkanı olacak. Bu anlamda AK Partili belediye başkanlarına ve meclis üyelerine de önemli görev düşmektedir.

“HER OY HİZMET OLARAK DÖNECEK”

Manisalıların içi rahat olsun. Bu dönem başkanımızın ustalık dönemi olacaktır. Bize verilen her oy onlara hizmet olarak dönecektir.

Editör: TE Bilişim