Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday tanıtım toplantısı Ankara’da yoğun bri katılımla yapılırken, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe belediye başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban ve toplantıya Manisa’dan katılan heyet Anıtkabir’i ziyarette bulundu.

Başkan Ergün ve beraberindeki heyet, Anıtkabir’de Atat’nın huzurunda saygı duruşu yaparken daha sonra Anıtkabir’i gezdi. Başkan Ergün, ziyaret sonunda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Ergün, ziyaretle ilgili, “Aday tanıtım programımızın ardından ilçe belediye başkan adaylarımız, teşkilatımız ve Manisalı vatandaşlarımız ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktık. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi ve saygıyla andık.” dedi.

TÜKRŞ’İN KABRİNİ DE ZİYARET ETTİ

Başkan Ergün ve ilçe belediye başkanları, daha sonra MHP’nin eski genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kabrini de ziyaret etti. Başkan Ergün, “Türk dünyasının bilge lideri, Türk milliyetçiliğinin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'i kabri başında rahmet ve minnetle andık.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim