Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kula İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Ayşe Sabuncuoğlu getirildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Mikail Bulut’un katılımlarıyla MHP Parti binasında yapılan törende, eski kadın kolları başkanı Zafer Sarı, görevini yeni başkan Ayşe Sabuncuoğlu’na devretti.

Eski ve yeni kadın kolları yönetiminin yanı sıra ilçe yönetiminin de katıldığı törende, parti içi birlik ve beraberlik görüntüleri sergilendi. Devrim teslim töreninin ardından Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u MHP Kadın Kolları yönetimi makamında ziyaret etti.

BAŞKAN SABUNCUOĞLU; “ HER KADININ ELİNDEN TUTACAĞIZ”

İlçe yönetimiyle birlikte partiyi ileriye taşımak için elinden geleni yapacaklarını ifade eden, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Sabuncuoğlu; “Bugün yeni görevimi elime aldım.

Bu kutsal görevi bana layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum. İnşallah görevimi elimden geldiğince layıkıyla yapmaya çalışacağım. Kadınlarımızın eli, kolu, gözü ve kulağı olacağım. Her kadının elinden tutarak sevgi ve hoşgörü ile yaklaşacağım. İlçemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

Editör: TE Bilişim