İstanbul'da 10 Aralık'ta meydana gelen patlamanın ardından ülke genelinde emniyet teşkilatlarına yapılan destek ve taziye ziyaretleri sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Manisa il ve ilçe teşkilatları da İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne giderek polislere gül dağıttı. İl Başkanı Erkan Öztürk, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Gökhan Balaban'a bayrak ve Kur'an-ı Kerim takdim etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa il ve ilçe teşkilatları İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne giderek polislere gül dağıttı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, yapılan hain saldırıdan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.
Çevik Kuvvet Şube Müdürü Gökhan Balaban'a Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim takdim eden Başkan Öztürk, "Polisimizin her zaman yanındayız. Yaşanan saldırıda maalesef şehitler verdik. Bu saldırıyı yapanları en şiddetli şekilde kınıyor ve lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.
Çevik Kuvvet Şube Müdürü Gökhan Balaban'ın oldukça üzgün olduğu ve konuşmakta zorlandığı dikkatlerden kaçmadı. Balaban, duygularını şöyle dile getirdi: "Burada görev yapan arkadaşlarımızın devreleri şehit oldu. Benim devrem de şehit oldu. Orada görevli olan arkadaşlarımızın hepsi yeni memurlardı. En fazla 1 yıldır görevliydiler. O yüzden çevik kuvvette büyük bir üzüntü hissediyoruz."
Editör: TE Bilişim