Oğlu İbrahim Duman'ın mezarı başında ağlayan acılı anne Seher Duman, "Evlat acısı hiçbir acıya benzemiyor. Bir senedir yok işte. Ne sesini duyuyorum ne kendisini görüyorum. Yavrumu çok özledim" diye ağladı. Evlatlarını bir yıl önce maden faciasında kaybeden Seher ve İsmail Duman da gözyaşları içinde oğulları İbrahim Duman için dua etti.
Baba İsmail Duman bir senedir günlerinin ağlamakla geçtiğini belirterek, "Bunları böyle yapanlar cezasını çeksin. Akhisar'a mahkemeye gidiyoruz. Bütün suçu Mehmet Efe'nin üstüne salıyorlar. Yazık değil mi? Adam öldü ya, meydanda yok bütün suçları üzerine atıyorlar. Bir yıldır neredeyse hayattan koptuklarını anlatan Duman, "Oturuyoruz, oturuyoruz böyle gidiyor. Yapacak bir şey yok. Cenab-ı Allah'ım mekanlarını cennet etsin, yattıkları yeri nur etsin. Onların parası pulu burada mekanı burada. Yapacak bir şey yok. Elimizden gelen bir şey yok çaresiziz" dedi.
Seher Duman ise, "Ben İbrahim Duman'ın annesiyim. Gözümün bebeğinin annesi" diyerek gözyaşları içinde şunları söyledi:
"Çok zor. Allah'ım düşmanımın başına evlat acısı vermesin. Anneye babaya benzemiyor evlat acısı. Çok zor anlatamam. O kadar düşkündü bize anlatamam. Bir senedir yok işte. Ne sesini duyuyorum ne kendisini görüyorum. Yavrumu çok özledim."
Editör: TE Bilişim