İşte Daş'ın yapmış olduğu yazılı açıklama

"Değerli Alaşehirli hemşehrilerim, bir Milliyetçi ve Memleket sevdalısı bir kardeşiniz olarak, 3 dönem bana itimat edip güvendiğiniz, bu güzel şehrimin idaresinde beni görevlendirdiğiniz için minnet duygularımı sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Görev yaptığım süre içerisinde sizlerde şahitsiniz billboardlarda değil gönüllerde olabilmeyi tercih ettim.

İlçemizin ekonomik kalkınmasını sağlamak ve ilçemizi yaşanabilir çağdaş bir duruma getirebilmek için yapmış olduğum çalışmaların yanında sizleri de hiç unutmadım.

 Çocuklarımızın amcası, gençlerimizin abisi, bacılarımızın kardeşi, büyüklerimin oğlum diyebildiği bir kişi olmak için çırpınıp durdum, kısacası sizlerin Alaşehir halkının bizim Kadir diyebildiği biçimde çalıştım.

 Seçin atmosferine girildiği şu günlerde ilçemizin idaresinde tekrar beni görmek istemeniz ve üzerimde bu konuda baskı kurmanızı saygı ile karşıladım. Bu çığlıklara sessiz kalamazdım, sizlere olan sorumluluğumun bilinciyle talepleriniz doğrultusunda belediye başkanı adayı olmayı, şehrimizi geçmişte olduğu gibi sizlerle birlikte yönetmeye karar verdim.

 Ülkemiz ve güzel memleketim Alaşehirimiz için hayırlı olmasını Cenab'ı Allah'tan temenni eder, benim gibi medeni cesareti gösterip b.başkan adayı olan arkadaşlarım içinde hayırlı olmasını temenni ederim.”

Editör: TE Bilişim