Göreve gelmesinin ardından kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Başkan Akan, basın sektöründe yaşanan sıkıntıları farkında olduklarını ifade ederek, çözüm için elini taşın altına koyacaklarını ve her zaman gazetecilerin yanında olduğunu belirtti.

“MANİSA BASINININ YAŞADIĞI SIKINTILARIN FARKINDAYIZ”

Başkan Akan, “Bugün Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarımızla bir araya geldik. Yaz kış, sıcak soğuk demeden; her zorlu koşulda bizim kahrımızı çeken gazeteci arkadaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları farkındayız. Manisa’da gazeteler tek tek kapanıyor, gazeteci kardeşlerimiz mesai mefrumu gözetmeksizin çalıştıkları yerlerden ayrılmak zorunda kalıp işsizlikle boğuşuyor. Manisa basın camiasında yaşanan bu durum nedeniyle oldukça üzgünüz. Bu nedenle kurum ziyaretlerimizde Manisa Gazeteciler Cemiyeti ilk duraklarımızdan biri oldu” dedi.

“İYİ PARTİ OLARAK GAZETECİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

İlçe Başkanı Tufan Akan, “Buradan hem değerli cemiyet üyelerimize, hem de tüm basın mensuplarımıza seslenmek istiyoruz. Manisa’nın temel taşı olan gazetelerimizin eski haline dönmesi ve gazetecileri arkadaşlarımızı yeniden sahada görebilmek ve birlikte çalışabilmek için basın camiasının hem maddi hem de manevi yanındayız. Basın mensuplarına hak ettiği değerin verilmesi için el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve yönetim kurulu üyelerini teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim