AK Parti Eski İl Yöneticisi İsmail Aydın sosyal medyada yatığı yorumun yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiğini belirtti.  AK Parti eski İl yöneticisi İsmail Aydın sosyal medyada yaptığı yorumun farklı mecralara çekildiğini savunarak şu açıklamayı yaptı:

“ Sosyal medyada yapığım bir yorum yanlış anlaşıldı. AK Parti İl Başkanı Sayın Berk Mersinli sosyal medyalarda çıkan haberlerde 3’ten 4 vekil çıkarırız şeklide beyanlara istinaden sarf ettiği kelime bana arkadaşlarımız tarafından alınganlık boyutuna ulaşmıştır. O anlık refleks sonrasında aile içinde bir takım kırgınlıklar olmaması için parti içi yorumlar yanlış anlaşılarak 6 veya 7 milletvekili çıkarılması beklenirken 5 vekilde kalınması belki de benim bu yorumu yazmama neden oldu.”  dedi.

“ALINGANLIK YAPTIK, ÖZÜR DİLİYORUZ”

Aydın, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Aslında AK Parti Manisa İl Başkanımızın söylemek istediği kesim ise 3’ten 4 çıkarırız veya 4 çıkarırız gibi söylemler yayanlara idi sözü. Biz alınganlık yaparak bu söze anlık bir refleksle cevap verdik.  Aslında parti içi demokrasi gereği böyle tartışmalar ve eleştiriler olabilir. Bunun karşılığında özeleştirirlerde yapılabilir. Her hangi bir kırgınlık veya dargınlık yoktur. Tüm arkadaşlarımızla var gücümüzle önümüzdeki Yerel Seçimlere odaklanmalıyız. Bu kapsamda yanlış anlaşılmamadan dolayı kamuoyundan özür diliyoruz.”

Editör: TE Bilişim