İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ve beraberindeki heyet Manisa ziyareti kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.
Bir takım ziyaretler için Manisa'ya geldiğini ifade eden İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, "Bugün İzmir bölge müdürümüz ve arkadaşlarımız ile Manisa'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Bu kapsamda yakın çalışma içinde olduğumuz Şehzadeler Belediyemizi de ziyaret etmek istedik. Ben bizleri kabul eden değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyor. Görevinde başarılar diliyorum" dedi.

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Öncelikle Manisa'ya gelerek bizleri ziyaret eden çok değerli İller Bankası Genel Müdürümüze, İzmir Bölge müdürümüz ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İller Bankası şüphesiz ki biz belediyeler için büyük önem sahip bir kurumdur. Ben bu noktada bizlere desteklerini hiç esirgemeyen baştan genel müdürümüz Mehmet Turgut Dedeoğlu'na, İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim