Çiçeği burnunda İl Başkanı Berk Mersinli, Ankara'da mazbatasını alıp Manisa'ya geldikten sonra parti binasında ilk basın toplantısını düzenledi.
Mersinli, on gün içerisinde bir buçuk milyon Manisalıyı kucaklayacak yönetim kurulunu oluşturacağını belirtti.
Genel Merkez ve tüm partililere teşekkürlerini ileten Mersinli, "Genel Merkezimizin yaptığı temayüller ve mülakatlar sonucunda il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Adaylık süreçleri meşakatli ve zor süreçler. Diğer partilerde çok zor yaşanan süreçler bizde 1,5 ayda güzellikle neticelendi. Ankara'da çok değer verdiğim 3 arkadaşımla birlikteydim. Benimle birlikte İl başkanlığı adaylık sürecinde bulunan birbirinden kıymetli, Zafer İkinci, Engin Yüksel, Mehmet Emin Çipiloğlu, başkanlarıma teşekkür ediyorum. Çok güzel bir süreç işlettik. Onlarla brlikte Başbakanımızın huzuruna çıkmaktan çok mutluyum" dedi.
Başkan Mersinli, "Bu süreç içerisinde Mahalle başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, belediye meclis üyelerimize, belediye başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, milletvekillerimize, değerli dostlarımıza, taraflı tarafsız dualarını esirgemeyen Manisalı hemşerilerimize, basın mensuplarına ve kıymetli aileme çok teşekkür ediyorum. İl koordinatörümüz sayın Ali Aşlık, Bölge koordinatörümüz Sayın Metin Bulut, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş ve Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
BİR BUÇUK MİLYON MANİSALIYI KUCAKLAYACAĞIZ
On gün içerisinde yönetimimizi oluşturacağız. Manisa'daki bir buçuk milyon insanımızı kucaklayacak bir yönetimle kamuoyunun karşısına çıkmak istiyoruz. Herkesin kendini bulabileceği bir yönetim olacak. Referandumda halkımızın desteğiyle en yüksek oyu alacağız. Manisa'da hem AK Parti'nin oyunun tamamını, hem de diğer partilerin oylarına talip olacağız. Benim yanımda duran ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum."
Editör: TE Bilişim