İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, dün katıldığı İyi Parti İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada MHP ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında eleştirilerde bulunmuştu.

Dervişoğlu’nun bu eleştirilerine yanıt MHP İl Başkanı Erkan Öztürk’ten geldi. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Öztürk, Dervişoğlu’nun mantıksız, asabi, yersiz ve bahtsız sözlerle MHP’ye ve Bahçeli’ye saldırma yolunu seçtiğini ifade etti.

KURT KURNAZ DEĞİL BİLGE OLUR

Dervişoğlu’nun MHP Lideri Bahçeli’yi kurnazlıkla itham ettiğini hatırlatan Öztürk, şöyle devam etti: “Dervişoğlu öncelikle, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin AK Parti'yi kandıracağını, çünkü kurnaz olduğunu söyledikten sonra, bununla da yetinmeyip ‘Evet zamanında elini öpmüştüm fakat şimdi Ülkücülere Tayyip Erdoğan'ın eteğini öptürüyor. Al hilali ver Bilal’i demişti, ne aldı ki, hilali verdi?’ diyerek, haddini aşan açıklamalara yer vermiştir.

Birincisi, gerçek kurt kurnaz değil bilgedir. Bilge, doğru kararlar alan bilinçli ve akıllı olana denir. Kurnazlık ise, tıpkı Müsavat Dervişoğlu gibi, MHP ve liderine sataşarak vasat partisine reklam yapmaya çalışana denir. Halkın gözünde gün geçtikçe küçülen ve kötüleşen İyi Parti'nin yükselmesi için, MHP'yi çirkin sözlerle hedefe almak, adi bir reklam senaryosundan başka bir şey olamaz.

İkincisi, Ülkücüler öleceğini bilse el etek öpmez, kimseye boyun eğmez, diz bükmez, Rabbinden başkasına secde etmez. Eğer Dervişoğlu da gerçek bir Ülkücü olsaydı, etek altına saklanmaz, ayak işlerine bakmaz, MHP'ye de ihanet etmezdi.”

“HANGİ YÜZLE MHP’DEN BAHSEDİYOR?”

Öztürk, İhanet eden insandan kurt değil, olsa olsa oradan oraya sıçrayan ürkek bir tavşan olur ki bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüsünde cümbüş ittifakına düşüverir. Sonra cümbür cemaat makam kaygısıyla, tıpkı bugün olduğu gibi birbirlerinin boğazını sıkmaya hazır açgözlüler topluluğunu oluşturuverirler. ‘Ne aldı da hilali verdi?’ diyen Dervişoğlu'unun hilale çok saygısı olsaydı, Liderini sırtından bıçaklamazdı. Hilali çok düşünseydi, MHP ye ihanet edip yeni bir parti kurmaya çalışmazdı. Şimdi hangi yüzle MHP den bahsediyor ve Saygıdeğer Liderimize söz söyleme cüretinde bulunuyor acaba?” diye konuştu.

“MHP AK PARTİ’Yİ KANDIRMAZ”

Öztürk son olarak şunları söyledi: “Kongrede, konuşup sohbet ettiği, Ülkücülere köpek diyen,fakat aslen şahsını tarif eden CHP Manisa İl Başkanı'na konuşamayan ve gayet dostane yaklaşımları ile görülen Dervişoğlu'nun, Ülkücülere olan düşmanca tavrı artık net olarak belli olmaktadır. MHP’nin kuruluşu doğruluk ve dürüstlük esasına dayanır bu sebeple MHP asla AK Parti'yi kandırmaz. Dervişoğlu bunlara meraklanmasın fakat,  Cumhur İttifakı'na saldıran içte ve dıştaki tüm hainlerin kolayca kandırdıklarının şeref yoksunları oldukları, gün gibi meydandadır. Diliyoruz ki vatan kaygısıyla oluşturulan kutsal birliktelikler var olsun, makam ve mevki için oluşturulan menfaat birliktelikleri ise kahrolsun, yerin dibine geçsin.

Söz söyleyecek yüzü, hatta yüzünün astarı dahi kalmayanların hitapları bizce boş ve manasızdır. Çünkü biz bir lafa bakarız laf mı diye, bir de karaktere.”

Editör: TE Bilişim