Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve tek liste ile gidilen olağan kongrede 144 delegenin oyunu alan Mehmet Acar ilçe başkanı oldu.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, kongrede yaptığı konuşmada, hükümetin herhangi bir şart aramadan nüfusu 20 binin üzerinde bulunan tüm ilçelere BOTAŞ vasıtası ile doğalgaz getirilmesi için Bakanlar Kurulu kararı aldığını söyledi.

Demirci'ye doğalgaz geleceğini belirten Berber, şöyle konuştu:

"Manisa'nın en uzak ilçesi olan Demircimiz her seçimde AK Parti'ye en büyük desteği verdi. Demircimiz için Gençlik Spor Bakanımıza gideceğiz. İlçeye bir yurt kazandıracağız. Yerel yönetimler Ankara ile uyumlu olduğunda hem ilçe hem de iller yatırımlara hızla kavuşuyor. KÖYDES projeleriyle daha önce tüm köylerimizin parke taşı, altyapı ve su ihtiyaçları karşılandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi siyasi parti olarak farklı olabilir. Seçimlere kadar yarış yapılır, seçim bitti mi hizmet yapılır. Biz 15 yıllık iktidar dönemimizde bütün yerel yönetimlerde hiçbir ayrım yapmadan Ankara'dan bütçe ve ödeneklerini gönderiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sayın Devlet Bahçeli Manisa'ya geldi 4 ilçede açılış yaptı. Ama Manisa'nın 17 ilçesi var. 4 ilçesinde açılış yapılıyor olması demek ki o 4 ilçeye hizmet yapılıyor. Diğer ilçelere hizmet yapılsaydı oralarda da açılış yapılırdı."

Kongreye, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Ertuğrul Uyar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilişim