Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Soma Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Soma Belediye Başkan Adayı Ali Tulup, Soma programı kapsamında Turgutalp, İstasyon ve Zafer mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Ergün ve Başkan Tulup’a, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MHP İl Başkan Vekili Gökhan Hilmi Gürsoy, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım, AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Emel Coşkun, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Emel Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Süleyman Allı, Soma Ülkü Ocakları Başkanı Musa Çağlar ve partililer eşlik etti.

“YATIRIMLARIMIZ KADEME KADEME ARTACAK”
Cumhur’un Adayları ilçe programı kapsamında Turgutalp Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün ve Tulup, mahalle kahvesinde Turgutalp sakinleri ile sohbet etti, gelen talepleri dinledi. Yatırımların kademe kademe artacağını söyleyen Başkan Ergün, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyledi. Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutalp Mahallesi’nde Soma ilçesi genelinde yaptıkları yatırımlardan da bahsetti. Başkan Ergün ayrıca gelecek dönemde yapacakları hizmetleri de vatandaşlar ile paylaştı. Cumhur İttifakı adayları, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili vatandaşların desteğini ve hayır duasını istedi. Mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ergün ve Başkan Tulup’un bir sonraki durağı İstasyon Mahallesi oldu.

CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK İSTEDİLER
Turgutalp Mahallesi’nden güzergah boyu seçim otobüsünden vatandaşları selamlayarak İstasyon Mahallesi’ne gelen Cumhur’un adayları, mahallede vatandaşlar ile tek tek tokalaştı. Mahalleye kazandırılan İstasyon Parkı’nda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün ve Başkan Tulup, Cumhur İttifakı’na destek istedi. Mahalledeki ziyaretin sona ermesinin ardından Zafer Mahallesi’nde seçim otobüsü ile vatandaşları selamladı. Parti teşkilatı ile vedalaşan Başkan Ergün, Manisa’ya doğru hareket etti.

Editör: TE Bilişim