Önceki gün Cumhurbaşkanın davetlisi olarak Ankara'ya giden Başkan Çerçi, "Kayapınar mahallemizdeki programa Cumhurbaşkanımızın davetlisi olarak Ankara'ya gittiğim için katılamadım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan hepinize selam getirdim."dedi.
TOKİ İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen iftar programına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, Daire Müdürleri, Meclis Üyeleri, Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen ve vatandaşlar katıldı.
BAŞKAN ÇERÇİ, GÜZELYURT MAHALLESİ'NDE İFTAR AÇTI
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, her gün Yunusemre ilçesinin değişik mahallelerinde özellikle çocuklara eski ramazan etkinliklerini yaşatmaya çalıştıklarını belirterek, "Bizler mütevazi bütçeler ile her gün halkımızın içerisindeyiz. Her vatandaşımızın merkeze gitme imkanı yok. Bu yüzden bizler her gün bir mahalleye gidiyoruz. Vatandaşlarımız iftar programlarımıza yoğun katkı sağlıyor. Gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında firmalarda zaman zaman sponsorluk yapıyorlar. Bugünde Mestan Amiroğlu kardeşimiz bu yemeğin vatandaşlarımıza sunulmasında bizlere destek oldular. Allah onlardan razı olsun emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Her gün bir yerde iftar programında vatandaşlarımız ile buluşuyorduk. Sadece dün yapılan iftar programına Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar programına davetli olduğum için katılamadım. Cumhurbaşkanımıza Manisa'da oturan vatandaşlarımızın selamını ilettim. Kendiside Manisalı kardeşlerimize selamlarımızı iletin dedi. Bizler bu programlarımızı yapmaya devam ederek halkımızın ayağına gitmeye devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin." şeklinde konuştu.
TOKİ İlköğretim Okul Müdürü Gürsel Saka ise TOKİ İlköğretim Okulu'na gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye çiçek takdim etti.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, Semazen, Hacivat-Karagöz ve Tasavvuf Musikisi Ekibi, Çocuklara Kukla Gösterisi (İpli Kukla), Çocuklar İçin Yüz Boyama, Şerbet, Pamuk Şeker, Macun Dağıtımı, Çubuklu Balon ve Palyaço gösterileri sergilendi.

Editör: TE Bilişim