Durbay Ankara’dan üzgün dönerken,  genç partiliye sahip çıkmayan Manisa örgütünde birlik ve beraberliğin olmadığı görüldü.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 36. Olağan Kurultay’ında yapılan Parti Meclisi (PM) Üyesi seçimlerine, Manisa’dan aday olan CHP Milletvekilleri Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer ve Sabri Temel’in haricinde, Manisa CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay’ın da aday olduğu öğrenildi.  

Ancak Parti Meclisi Üyeliğine aday olan Durbay’a ekip arkadaşları sahip çıkmadı. PM Üyeliği seçiminde  84 oy alan Gülşah Durbay’a Manisalı hiçbir partili arkadaşının oy vermemiş olması genç partiliyi üzdü.

2013 yılında, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde CHP üyesi olarak seçim çalışmalarına katılan Durbay, Nisan 2015’te CHP Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanlığı’na, Aralık 2015’te ise, CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilmişti. Gıda mühendisliği mesleğini ve CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmeye devam eden Durbay’ın yaşadığı bu gelişme, partinin yönetim organları arasında bir kopukluk olduğu gerçeğini de ortaya çıkarmış oldu.

Editör: TE Bilişim