HABER: EMRE HALİL ESENKAYA

CHP Manisa’da olağanüstü kurultay için toplanan imzalar tamamlandı. Toplamda seçilmiş 18 delegenin bulunduğu CHP Manisa’da tüm kurultay delegeleri olağanüstü kurultay için imza verdi. CHP Manisa’da 18 delegeye ek olarak 3 milletvekili delege bulunuyor. CHP’de milletvekilleri doğal delge olarak görev yapıyor. CHP’nin mevcut 3 milletvekilinin ise olağanüstü kurultay için imza vermediği biliniyor. Parti tabanına ve Türkiye’ye karşı sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, olağanüstü kurultay için şimdiden hayırlı olsun dedi. Birçok CHP’li olağanüstü kurultay için gerekli imzanın toplandığını söylüyor.

CHP’de olağanüstü kurultayın toplanması için girişimler devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan imza toplama çalışmaları, birçok CHP’liye göre yeter sayıyı yakalamış durumda.  CHP Manisa’da ise geçtiğimiz kongrede seçilmiş 18 kurultay delegesinin tamamı olağanüstü kurultay için imza verdi. CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, partideki olağanüstü kurultay çalışmaları hakkında ManisaKulisHaber’e özel açıklamalarda bulundu.

“TABANIN SESİNİ DİNLEDİK”

Olağanüstü kurultay için imza toplamalarının CHP Tüzüğü’nde yeri olduğunu ve demokratik hakları olduğunu belirten Başkan Balaban: “CHP Manisa Örgütü tabanının sesini dinleyerek hareket etti. Kurultay delegelerimizin yüzde yüzü olağanüstü kurultay için imza verdi. Tüm kurultay delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Bütün çabamız ülkemizin ve partimizin daha iyi konumda olması adınadır” diye konuştu.

“ÜLKEMİZE VE PARTİMİZE OLAN SORUMLUĞUMUZU YERİNE GETİRDİK”

Başkan Balaban, sadece parti tabanından değil, Türk halkının da CHP’de değişim istediğini söyledi. Seçim sonuçlarının değişimi işaret ettiğini düşünen Başkan Balaban: “CHP Manisa birlik ve beraberlik içinde hareket etti. Kurultay delegeleri olarak ülkemize ve partimize olan sorumluluğumuzu yerine getirdik. Değişimden ve yenilikten yana olduğumuzu buradan bir kez daha tekrarlıyorum. Ülkemiz ve partimiz için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim