CHP Manisa İl Yönetimi'nin bayramlaşma programı kapsamında önce Yunusemre İlçe Başkanlığı'nda ardından Şehzadeler İlçe Başkanlığı'nda partililer bir araya geldi. Programa CHP Manisa milletvekilleri Sakini Öz, Hasan Ören, Özgür Özel, CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, Şehzadeler İlçe Başkanı Necdet Köprülü ve partililer katıldı.
MADEN FACİASI UNUTULMADI
Soma'daki maden faciasını hatırlatan, bayramı buruk karşıladıklarını söyleyen CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, "301 fidanımız yok oldu. 13 Mayıs'ı unutmadık. Unutmaya da unutturmaya da niyetimiz yok. Soma, hem Manisa için hem de Türkiye için bir milattır. 301 fidanımızı anmadan geçemiyoruz. Ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun. Bu bayramların birlik ve beraberlik, ulusun bütünlüğü, birlikte yaşamanın tadını çıkarabileceğimiz bayramlar olmasını temenni ediyorum" dedi.
IŞID BAHANE
Bayramların sevinç, umut olduğunu kaydeden CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Elbette IŞİD terörünü karşı bir şeyler yapılmalı. Bunu her zaman söyleyen bir partiyiz. Ama bunun bahane edilip te komşularla savaş durumuna getirilmesini, bütün coğrafyayı tehdit edecek bir noktaya getirilmesini fevkalade endişe ile karşılıyoruz. Korkuların olmadığı, barışın hakim olduğu ve hem yurt içinde hem de yurt dışında savaştan uzak, insanların birbirleriyle barış içinde sağlık ve mutlulukla yaşadıkları günler temenni ediyoruz" diye konuştu
Editör: TE Bilişim