MANİSA
Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre'ye bağlı Akçaköy Mahallesi'nde yer alan hayvan içme suyu göletinde temizlik ve büyütme çalışması gerçekleştirdi. Akçaköy ve İlyasçılar Mahalleleri'ne hizmet veren gölette yapılan çalışmayla, daha fazla ve daha temiz su tutulması sağlanacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvancılıkla uğraşan üreticilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Hayvan yetiştiriciliğiyle gelir elde eden vatandaşlara destek vermek amacıyla yeni hayvan sulama göletleri yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, mevcut göletlerde de temizlik ve büyütme çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Akçaköy Mahallesi'nde bulunan hayvan sulama göletinde temizlik ve büyütme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, "Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlarımıza destek olmak için ihtiyaç duyulan bölgelere hayvan sulama göletleri kazandırıyoruz. Bunun yanı sıra geçmiş dönemlerde yapılmış göletlerde de bakım ve genişletme çalışmaları yapıyoruz" dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Yunusemre ilçesine bağlı Akçaköy Mahallesi'nde bulunan hayvan içme suyu göletinde de çalışma yapıldığını dile getiren Daire Başkanı Okkalı, "Yaklaşık 10 yıl önce yapılan gölet, mevsimsel şartlara bağlı olarak zamanla dolmuş. Bu nedenle ekiplerimiz harekete geçerek gölette temizleme ve büyütme çalışması yaptı. Bu çalışmayla hayvan sulama göletimizde daha temiz ve daha fazla su alması sağlanacak" dedi. Okkalı, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın gölet çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti.
Editör: TE Bilişim