Geçtiğimiz Pazar günü ilçesinde yapılan kongreyle güven tazeleyen AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı.

Mazbatasını İl Seçim Müdürü Halit Çiçek'in elinden alan Zafer İkinci, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İLÇE YÖNETİMİNİN YÜZDE 50'Sİ DEĞİŞTİ

AK Partili Zafer İkinci, ilçe yönetim kurulunun yüzde 50'sinin değiştiğini ifade etti. İkinci, yerel seçimlere güçlü bir şekilde girmek için uğraştıklarını ifade ederek, 16 yıldır teşkilatın içerisinde olduğunu ve partinin işleyişini bildiğine dikkat çekti.

Başkan seçilmesi yönünde oy kullanan 251 delegeye teşekkür eden Zafer İkinci, partilerine layık bir politika yürüteceklerini belirtti.

GENÇLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPILACAK

2019 seçimlerinde genç nüfusa yönelik çalışmalar yapacaklarını anlatan İkinci, "Manisa'da bir milyonu aşkın bir seçmen var. Şehzadeler ve Yunusemre'de yaklaşık olarak 250 bin seçmenimiz var. Ayrıca genç seçmenimiz de artıyor. Önümüzdeki seçimlerde genç seçmen sayısının ciddi bir şekilde artacağını düşünüyorum. Daha çok gençlere dönük şeyler yapacağız. Yeni seçmenlere yönelik çalışmalar yapacağız. Onları anlamaya çalışacağız, onlara kendimizi anlatacağız. Benim en büyük projem gençler üzerine olacak diyebilirim" dedi.

DELEGE AÇIKLAMASI

Öte yandan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nda delege olarak yazılmaması ve Başkan İkinci'nin yaptığı hamleyle Yunusemre'den delege olmasına açıklık getiren Yunusemre İlçe Başkanı, "Üzerimize düşeni yaptık" dedi.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN KARDEŞLİK VAZİFEMİZİ YERİNE GETİRDİK"

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, "Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şu anda bizim listemizde var, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi de var, İl Başkanımız Berk Mersinli de var. Siyaset aşağıdan yukarıya doğru olur. Mahalleler delegesini seçiyor, delegeler ilçe başkanını seçiyor, ilçe başkanları da il delegesini seçiyor. Biz il delegelerini seçen birimleriz. Şu anda Manisa teşkilatımızda kim varsa hepsini delege olarak seçtik. Bir ayrım yapmadık, bu işi kardeşlik içerisinde yürütüyoruz. Üzerimize düşen kardeşlik vazifemizi yerine getirdik. Unutulan, unuttuğumuz, partimize emek veren güçlü isimlerin tamamını il delegesi yaptık. Bizden bekleneni yaptık" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim