Sarıgöl Pideci Hüseyin’in pide salonunda bir araya gelen AK Partili gençler ve Ülkü Ocakları üyeleri kahvaltı boyunca 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimlerde birlik ve beraberlik içinde ortak çalışma stratejisini konuştu.

"ÜLKENİN BEKASI İÇİN"

Kahvaltı toplantısında bir konuşma yapan Sarıgöl AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cavit Batuk, "31 Mart yerel seçimleri ülkemizin bekası için çok önemlidir. Manisa’da ve Sarıgöl’de AK Parti olarak aday çıkarmadık. Cumhur ittifakı olan adaylara oyumuzu vereceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyesinde Cengiz Ergün’e Sarıgöl’de MHP’nin adayı mevcut belediye başkanımız Necati Selçuk’a destek vereceğiz. Bu toplantımızda gençler olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Ülkü Ocakları Sarıgöl teşkilatı ile birlikte ortak çalışma içeresinde olacağız. Kahvaltılı toplantımız olumlu geçti. Katılımcı arkadaşlarımı teşekkür ederim." dedi.

"CUMHUR İTTİFAKI İÇİN EL ELE"

Ülkü Ocakları Sarıgöl İlçe Başkanı Hakan Kuruca da  "31 Mart yerel seçimlerinde ülkemizin kaderi için, AK Parti'li gençler olarak arkadaşlarımızla birlikte seçim çalışmalarını mahalle mahalle, ev ev dolaşarak seçimlerden zaferle çıkacağız. Birlikten kuvvet doğar. Manisa ve Sarıgöl’de adaylarımız MHP’li bu nedenle birlikte yılmadan yorulmadan adaylarımızın kazanması için çalışacağız. Teşekkür ederim." dedi.

Editör: TE Bilişim