Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik seçim ziyaretleri kapsamında Elektrik Teknisyenleri Odasını ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Çelik’e Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek eşlik etti.

“GÖNÜL RAHATLIĞI İLE HALKIMIZN KARŞISINDAYIZ”

Şehzadeler’de gönül rahatlığı ile vatandaşlarla bir araya gelebildiğini ifade eden Başkan Çelik “Cumhur İttifakının tarafları olarak sivil toplum ziyaretlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bugün bu ziyaretlerimiz gönül rahatlığı ile yapabiliyoruz. Göreve geldikten sonra defalarca buraya geldik başkanımız ve oda yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Şehzadeler ilçemizde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin bir araya gelerek kurmuş olduğu Cumhur İttifakının adayıyız. Geçtiğimiz gün Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Murat Sancak misafirimiz olmuştu. Orda Şehzadeler’de aday çıkartmayarak bizi destekleyeceklerini ifade ettiler. Bu noktada onlara da çok teşekkür ediyorum. Biz 5 yıl boyunca hiçbir partili ayrımı yapmadan her bir vatandaşımız ile bir arya geldiğimiz için, bugün sadece AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partililer değil farklı siyasi partilere gönül vermiş olan vatandaşlarımız da yerel seçimlerde tercihlerinin bizden yana olduğu ifade ediyorlar. Bu bizim herkesi kucaklamamızın bir göstergesidir. Buda bizi çok mutlu ediyor. Bu nedenle de Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Cengiz Ergün’e şahsımıza ve 17 ilçede ki Cumhur İttifakı adaylarına desteklerinizi talep ediyoruz” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKININ DESTEKÇİSİYİZ”

Esnaflar olarak Cumhur İttifakının desteklediklerini ifade eden Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Adem Yüküm “Türkiye’de oluşan bu birlik ve beraberlikten biz son derece mutluyuz. Biz Elektrik Teknisyenleri Odası olarak hem sizden hem de Büyükşehirden her zaman destekler gördük. Biz sizin Şehzadelere yaptığınız güzel hizmetleri biliyoruz. Biz Cumhur İttifakının destekçisi olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu birlikteliğin daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyoruz. Bu güzel birliktelik içinde herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim