Spil Dağı'nın kızdığı, güneş ışınlarının kavurduğu, mesai arkadaşım, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz'ın annesini kaybettiği gün, ÜÇ-EL Ayakkabı'nın bulunduğu Veziroğlu Mahallesi'ne Nezih Varol ile gidiyorum, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in, toplumun büyük ihtiyaç duyduğu sosyal tesislerin temelini atacağı alana doğru… Vardığımızda Valimiz Mustafa Hakan Güvençer de yeni gelmişti.
KATILIM FAZLAYDI…
Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreninde AK Parti Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen, Uğur Aydemir, İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramiz Şiyak, Şule Uygur, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Bilal Demir, İsmail Önal, Ulus Kotluca, Meclis Üyesi İbrahim Onaylı, MTSO Başkanı Adnan Erbil, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, MESO Başkanı Bahattin Akyüz, Rıfat Sarı, Burhan Kurtoğlu görebildiklerim arasındaydı.
ÇELİK, HEYECAN DOLUYDU…
Veziroğlu Sosyal Tesisleri'ne ilk kazmanın vurulduğu gün projede büyük emeği olan, tesisi adeta elleriyle dantel gibi işleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i oldukça heyecanlı gördüm. Daha dün yeni kurulmuş çiçeği burnunda bir belediye iken, bugün tesisler yapar hale gelmenin haklı gururunu taşıyordu. Temel atılan alanın hemen kenarında konuklarını tek tek karşıladı. O'nun bu heyecanı tören alanına pozitif enerji yayıyordu. Tören başlayıp herkes yerine oturduğunda kürsüye çıkıp çok güzel bir konuşma yaptı.
GÜZEL BİR PROJE
Çelik, inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından tesisin Manisa'nın en güzel sosyal tesisi olacağını ifade ederek, "Veziroğlu Mahallemizde yapacağımız sosyal tesislerimizin inşaat çalışmalarına başladık. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde bu güzel projemizi Şehzadelerimize ve Manisamıza kavuşturmuş olacağız. Yeşil alanları, otoparkları, oldukça geniş kapalı ve açık düğün salonları, toplantı salonları ve her türlü sosyal ihtiyacı karşılayacak donanımıyla halkımızın en güzel anlarını rahatlıkla geçirebilecekleri güzel bir tesis olacak. Bu güzel tesisimiz Şehzadelerimiz için hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız bitirip, açılışını gerçekleştirmeyi nasip etsin İnşallah. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
NELER YOK Kİ…
22 bin 100 metrekare arsa üzerine yapılacak ve 10 ay gibi kısa bir sürede bitecek olan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal tesislerinde, 1 adet 600 kişilik kapalı düğün salonunun yanı sıra, 2 adet 750 kişilik kır düğün salonu, kafeterya, toplantı salonu ve açık otopark olacak. Toplamda 3 milyon 910 bin lira artı KDV dahil 4 milyon 613 bin 800 lira ihale bedeli ile tamamlanacak tesislerin yapım süresi 300 gün olacak. Yani önümüzdeki yıl bu günlerde Veziroğlu'nun çehresi değişmiş olacak.
Hayırlısı olsun.