MANİSA'NIN Akhisar ilçesinde Manisa Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Doktor İsmet Nardal tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında kan bağışının önemi anlatıldı.
Akhisar Beledyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir, İlçe Sağlık Grup Başkanı Selin Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, kamu kurum, kuruluş ve okul müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı. Akhisar'ın Manisa bölgesinde kan bağışı sıralamasında her zaman üst sıralarda olduğuna vurgu yapan Kızılay Manisa Şubesi Kan Bağışı Merkezi Müdürü Doktor İsmet Nardal, Akhisar'da 2015 yılında 9 bin 985 ünite kan bağışı yapılırken 2016 yılının ilk 3 ayında ise 2 bin 850 ünite kan bağışı yapıldığını kaydetti.
Merkezin faaliyet ve projelerinden bahseden Doktor Nardal, kan bağışı konusunda en çok yaz aylarında ve özellikle Ramazan ayında sıkıntı yaşadıklarını belirterek bu konuda gerekli duyarlılığın gösterilmesi konusunda ricalarda bulundu.
Editör: TE Bilişim