Çarşamba günü HİRAŞ Medya Grup'a davetliydim, davete icabet ettim, yine anıalrım canlandı. HİRAŞ Medya Grup'un bünyesinde yer alan, Manisamızın ilk özel radyolarından olan Radyo HİRAŞ, 22 yılı geride bırakmış. Dile kolay, başarılarla dolu 22 yıl. Hatırlıyorum da o yıllarda ben ve Haşim Ağar birlikte Manisa FM'i kurmuştuk, hemen akabinde de Şule-Rıfat Emin Uygur çifti Radyo HİRAŞ'ı Manisa'ya kazandırdı. Özel radyoculuğun ilk zamanları, en heyecanlı günleriydi. Programlar renkli, bol sohbetli, günün sevilen müziklerinin sunulduğu, dinleyenlerin de katıldığı keyifli anlarla yaşanır, günün nasıl geçtiğini anlamazdık. Radyo HİRAŞ yayın hayatına 1995 yılında başladı, 22 yılı geride bıraktı, çok güzel bir etkinlikle de 23'üncü yılını kutladı. Bu anlamlı günde bulunmaktan ben de mutluluk duydum.
DOSTLARLA BİR ARADAYDIM
Radyo HİRAŞ'ın 23'üncü yıl dönümü etkinliği her zaman olduğu gibi bu yıl da görkemliydi. HİRAŞ Medya Grup hizmet binasının terasında kokteyl tarzında gerçekleşen kutlamaya CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Çevre eski Bakanı ve CBÜ Yükseköğrenim Vakfı Başkanı Rıza Akçalı, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Ramis Şiyak, Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Velihan Yumrukaya, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Necip Denktaş, Posta Gazetesi Ege Bölge Reklam Müdürü Aysun Erbay, çok sayıda basın mensubu ve davetli katıldı. Gazeteci/Sosyal Hizmet Uzmanı Nezih Varol da oradaydı, bir süre sohbet ettik, eski günleri andık. Artık HİRAŞ Medya Grup bünyesinde görev yapıyor. Ayrıca işadamı Kanber Ali Atabey'in Manisa'ya kazandıracağı, ihtiyaç sahibi yaşlılarımızın yararlanacağı Huzurevi Rezidansı için de danışmanlık hizmeti veriyor.
GÜZEL BİR KUTLAMAYDI
Rıfat Emin Uygur kutlama ve tören gibi etkinliklerin organizasyon işlerini iyi biliyor. Güzel, şık ortamlar yaratıyor, konuklarına önem veriyor, ikramları bir harika oluyor. Tüm konuklarla 23'üncü yıl pastasını keserken gerçekten heyecan duydum. Herşey mükemmeldi. Sıcak bir ortam vardı. Dostlarla olmak güzeldi. Konuklar ETV mikrofonlarına da günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaptı, duygularını ifade etti.
Daha nice yıllar Radyo HİRAŞ'ın Manisa'ya hizmet etmesini, bir ses olmasını diliyorum.