Denge Gazetesi ve ETV'nin sahibi, iş adamı Erdinç Yumrukaya, geçtiğimiz hafta sonu küçük oğlu Batuhan'ı, gönlünü verdiği Pelin ile evlendirdi. Saruhan Otel'de gerçekleşen nikah törenine ben de davetliydim, icabet edip Nezih Varol ile birlikte gittim. Erdinç Yumrukaya ile uzun yıllara dayanan dostluğum var, birbirimizi severiz, sayarız. Çalışkanlığını herkes bilir. Ticaretteki başarısı takdire şayandır. Manisa sevdalısıdır. Sevenleri çoktur. Şehitlerimiz nedeniyle sade bir nikah töreni yapmak istediyse de başarılı olamadı, o kadar yoğun bir takılım vardı ki, bu ihtişam sade düğünü gölgede bıraktı.
DOSTLARI GÖRDÜM
Saruhan Otel'in havuz başında gerçekleşen nikah töreni için geldiğimde Otel Müdürü Cihan Dirik bizi her zaman ki sıcak ilgisiyle karşıladı. Hoş sohbet ettik, birlikte fotoğraf çektirdik. Çok değerli üstadım Öcal Uluç da gelmişti, beraberinde İzmirli gazeteci Ünal Tümin ve Haber Gazetesi'nin sahibi Haşim Ağar vardı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ile birlikte oturuyorlardı. Uzun süre onlarla beraber oldum, anıları tazeledik. Derken, Halise-Erdinç Yumrukaya çiftinin oğlu Batuhan ile Deniz-Ahmet Sümer çiftinin kızı Pelin'in nikah akdini gerçekleştirmek için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediyesi Başkan Vekili Adnan Kaçire, 1. Piyade Tugay Komutanı Şefik Güvenç, 22, 23 ve 24'üncü Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa eski emniyet müdürü Kahraman Koçak, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Ahmet Karakaş, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Türk Kadınlar Birliği Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Manisa eski belediye başkanlarından Hayırsever iş adamı Ersan Atılgan, Gazeteci Öcal Uluç, Mustafa Selmanpakoğlu ve Buğra Taşdemir şahitlik için çağırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu yıl 85'incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılışı nedeniyle nikah törenine katılamadı, ama MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü vardı. Pelin-Batuhan Yumrukaya'nın yüksek sesle "Evet" sözleriyle nikah gerçekleşti ve muratlarına erdiler.
GÜZEL BİR KATILIM OLDU
Nikah töreninde Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Recep Çınar, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Salim Yavaş, Kula eski belediye başkanı Selim Aşkın, Demirci eski belediye başkanı Mehmet Babayiğit, Doğan Göde, Levent Gönül, Sofra Levent, Rıfat Sarı, Ahmet Erken, Dr. Ali Onağ, Ataman Taydaş, Faruk Saydam da vardı. Heyecan, gurur ve mutlulukları her hallerinden belli olan Halise-Erdinç Yumrukaya çifti geceye katılan iş, siyaset, medya ve spor dünyasından tüm konukları ve yakınlarıyla özel olarak ilgilendi, sık sık onlarla bir araya gelip hal hatır sordu, bir eksiklik yaşanmaması için yoğun çaba gösterdi.
Ben de genç çifte mutluluklar dilerim.