Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin de halka saçılacak mesir macununun karma törenine katıldım. Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Ahmet Deniz birer konuşma yaptı.

Valimiz ilk defa bu yıl Mesir Festivali’ni canlı izleyeceğini ve heyecanlı olduğunu söylerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün festivalin iyi olması için sivil toplum örgütlerinin daha fazla ilgi göstermesini isterken, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarih kokan konuşmasında hepimizi heyecanlandırdı.

Borsa Başkanı Sadık Özkasap, Hasan Geriter, Ufuk Tanık, Ali Filizkan, Bilal Demir, Tanju Balatlı, Güngör Çalışır, Hesna Dayıoğlu ve birçok dostlarla karma töreninde konuşma fırsatını yakaladım.

Törene Milletvekili Semra Kıvırcık Kaplan,Tamer Akkal da katıldı. Müftümüz duayı okudu. Protokol 41 çeşit baharatı kazana dökerek temsili Mesir macununu kaynattı. Bu yıl Mesir macununun halkı saçılması 28 Nisan’da. Bekleyelim görelim. Bu yıl Mesir Festivali nasıl geçecek?

Hasan Geriter sen büyüksün. Mehmet Yılmaz ile Sadık Özkasap’ın kırgınlıklarına son verdir. Ayıp oluyor.