Manisaspor için çok kritik bir eşikteyiz. Maalesef ki herkes eğlencesini yapıyor daha. Adayım diyen diyene. Borç ortada. Bakıyorsun tabloya bir de adaylara benim matematiğim yetmiyor. Madem bu kadar hevesli herkes ortak ve güçlü bir liste niye yapılmaz. Herkesin ne kadar gücü varsa ortada bileşse de kazanan Manisaspor olsa. Gerçi hangi şehirde yaşadığımı unuttum. Dedikoduya gelince fırtınalar koparan Manisa, icraatta hep sınıfta kaldığı malum. Evet yarın Manisaspor için çok önemli bir gün. Yaklaşık 3,5 yıldır süren Ali Cengiz oyunları inşallah son bulacak. Rezilliğin paçalardan aktığı bir dönemden sonra inşallah beyaz bir sayfa açacağız. Ben öyle umut ediyorum. Bundan kötüsünün Manisa’da olmaması lazım. Bu yüzden ayaklar yere sağlam basmalı ve muhakkak birkaç adayın birleşmesi ile güçlü bir liste oluşturulmalı. Bir kere kapalı kutu olan Manisaspor şeffaf hale gelirse şehirde ki herkes çorbada tuzu olsun ister. Bakalım kongre ne getirecek ne götürecek Manisa’dan? Ama şu bir gerçek ki bu kongre Manisa’nın ne kadar çapının olduğunun da bir göstergesi olacak. 

BİR BİLMECE OLACAK 

Büyük bir çikolata ve bisküvi firmasının reklamında bir tekerleme vardır ya… ‘Bir bilmecem var çocuklar. Haydi sor sor…’ sözleri ile başlar ve devam eder. Manisaspor kongresinde benimde bir bilmecem var. Aidatını ödemiş kongre üyesi olarak acaba oy kullanabilecek miyim? Yoksa bu muhalifi silelim deyip beni de tırpanlamışlar mıdır? Bilemiyorum. Ne kadar hazin bir tablo değil mi? Benim ve çoğu kişinin düştüğü bu tablo Manisaspor ’un 3,5 yıldır nasıl ‘Babasının malı zihniyeti’ ile yönetildiğinin göstergesidir. Kelimeler kifayetsiz kalıyor yine… 

ERTELENME İHTİMALİ YÜKSEK 

Açıkçası yarın kongrenin olmasını beklemiyorum ben. Gerekli çoğunluk büyük ihtimalle toplanmaz ve haftaya ertelenir. Yani önümüzde ki hafta Manisaspor ’da ki tablo daha da netleşir.