Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün  Başkent’te yaptığı temaslarının en önemlilerinden biri de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyareti oldu.

Manisalıların dört gözle beklediği imar sorununun çözümünde son noktayı koyacak olan Bakan Bekir Pakdemirli’ye, “Bakanım Manisa’nın imar sorununu çözdük, çalışmalarımız bitti. Son noktaya geldik. Bakanlığınıza imar dosyasını gönderdik. İmza aşamasının hızlandırılmasını sağlamanızı bekliyorum” dedi. Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya’nın da bulunduğu ziyarette Bakan Pakdemirli, “Manisa imar projesinin gerekli çalışmalarının takipçisi olacağım” dedi. Bu sevindirici bir tablo. Manisa ve ilçelerini kapsayan imar düzenlemesinin ortaya çıkacağı projenin Manisa inşaat sektöründe canlanmasını sağlayacağını umuyorum.

Sayın Bakanım Bekir Pakdemirli, en kısa sürede Bakanlığınızdaki imza aşamasını hallederseniz Manisalı size minnettar kalır. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de verdiği sözü yerine getirmiş olur. Rahmetli babası Ekrem Pakdemirli hocam devlet yönetimindeki bürokratik engelleri ortadan kaldıran bir yapısı vardı. Oğlu Bekir Pakdemirli’nin de bunu yapacağına inanıyor.

Ey Manisalılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün verdiği sözlerin sonuna kadar arkasındadır. Başkan Ergün gereğini yaptı. Şimdi top Başkent’te Tarım ve Orman Bakanlığı’nda.