Ramazan ayının sonuna yaklaşırken iftar ve sahur programları dolu dolu yaşanmaya başladı. Ulupark'ın sahibi, Manisa Masterler Sportif Faaliyetler ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Sebahattin Kayhan da geçtiğimiz hafta sonu İzmir Bayraklı'da düzenlenen bir iftar yemeğine beni davet etti. O gün Türkiye'nin ve Manisa'nın yetiştirdiği duayen siyasetçi Bülent Arınç'ın programına katıldığım için İzmir davetine gidemedim. Sebahattin abi de kendisi gibi Zonguldaklı olan Nezih Varol'u göndermemi rica etti. Nezih, hemşerisi Sebahattin abisi ile iftara katıldı.
MANİSA'YI TEMSİL ETTİLER
Manisa Masterler Sportif Faaliyetler ve Sosyal Dayanışma Derneği, şehrimizin gözbebeği emektar sporcularından oluşuyor. Manisaspor'da ve diğer kulüplerde yıllarca forma giyen başarılı futbolcu ve sporcuların bugün belli bir yaşı geçmiş emektarları tarafından Sebahattin Kayhan başkanlığında faaliyetlerini yürütüyor. ‘Spor her yaşta güzeldir' felsefesiyle Manisa sporuna katkı veriyorlar. Tabi pek çok etkinliğe davet ediliyorlar ve onlar da Manisamızı bu davetlere katılarak temsil etmeye devam ediyorlar.
GÜZEL ANLAR YAŞADILAR
İzmir Bayraklı'da gerçekleşen iftar programını Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu düzenlemiş. Federasyon Başkanı Halit Oran, Ege bölgesinde ve özellikle İzmir'de bulunan Buca Manisalılar Derneği, Urla Manisalılar Derneği, Bornova Manisalılar Derneği gibi sosyal amaçlı Manisalı derneklerin yanı sıra, yine Manisalılar tarafından kurulan sportif amaçlı derneklerin de bir araya gelmesiyle oluşmuş üst bir yapı. Ege Bölgesi ve İzmir'de faaliyet gösteren tüm bu Manisalıların oluşturduğu dernekler bir araya gelmiş, birlik ve beraberliklerini sağlayarak seslerini duyuruyorlar. Başkan Halit Oran, Manisa'dan gelen bizim grubu da çok güzel ağırlamış. Masterler arasında Sadettin Yılmaz, Polat Yılmaz, Turgut Özkan, Fevzi Türegün, Bülent Yelkenci, Levent Yelkenci, Metin Taşkın, Mustafa Özövgü, Gökhan Mersinli, Ümit Ünsal, Sedat Doğaner, Niyazi Özkırtok ve Faruk Özgümüş de varmış.
TEBRİK EDERİM
Hemşeri derneklerinin faaliyetlerini her zaman takdir ederim. Hem yeni bir şehirde yaşamak, hem de doğduğun şehrin kültürünü korumak ve iki yaşam biçimini birleştirmek, hayata renk katmak hep anlamlı gelmiştir bana. Sebahattin Kayhan başkanlığındaki Manisalı masterlerimiz de bu davete katılarak İzmir'de yaşayan hemşerilerine güç kattılar. Birlikte iftar açıp Ramazan ayının anlamına uygun olarak beraberlik sağladılar.
Organizasyonda emeği geçenleri tebrik ederim, darısı diğer hemşeri derneklerinin başına