Cumhur ittifakının mimarı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa yerelde de bu ittifakın devam etmesi görüşünde birleştiler.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için MHP’nin mevcut Başkanı Cengiz Ergün üzerinde anlaştılar. Bundan sonra ortalığı karıştıranların sonuç alacağını sanmıyorum.

Rahmetli Süleyman Demirel’in “Siyasette 24 saat uzun süredir” sözlerini de biliyorum. Ancak nasıl ‘MHP adayı Cengiz Ergün’ diye yazmışsam aklın yolu birdir diyerek, bugün de Cumhur ittifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı hizmetleri ile gönüllerde taht kuran Cengiz Ergün’dür diyorum.

Gelelim millet ittifakına... Başkent’te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerelde birlikte olmak için yaptıkları çalışmaların sonuna yaklaşıyorlar.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını İYİ Parti gösterecek.

Manisa CHP İl Başkanı Semih Balaban ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz uzun süredir birlikte çalışıyorlar. Hem de uyum içinde. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz ile Salı günü Ankara dönüşü MHP Meclis Üyesi İsa Özdemir’in de olduğu ortamda beraber bir yemek yedik.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, yerel seçimler ile ilgili CHP İl Başkanı Semih Balaban ile yapılan çalışma raporuna Genel Başkanı Meral Akşener’e sunmuş.

İYİ Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı ismi gündemde. CHP İl Başkanı Semih Balaban da aynı ismi istiyor. Manisa’da millet ittifakı anlaşması, Başkent’te belli olduktan sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Orkun Şıktaşlı’nın açıklanması bekleniyor.

Sürpriz olur mu? Herşey olabilir. Selçuk Özdağ’ın tutumuna bağlı diyorum.

GAZETECİLER CEMİYETİ, BÜYÜK BAŞKAN CENGİZ ERGÜN’E GİDİYOR

Bugün Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetimi ile Onursal Başkan sıfatı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret edeceğiz.

Basın Danışmanı Cihad Taysi’ye teşekkürlerimi sunarım. Başkan Ergün’le Gördes dönüşünde bugünkü randevuyu sağladığı için.

Başkan Cengiz Ergün zaten seçim startını vermiş şekilde ilçelerde yaptığı hizmetleri açmayı ve mahalle muhtarları ile görüşmelerini hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Kendisi dün de Saruhanlı’daydı. Çalışan demir paslanmaz. Başkan Cengiz Ergün de her geçen gün yoğun temposunu artırarak çalışıyor. Manisa siyasetinde hareketli günler başlamak üzere.