Manisa'nın tanınmış iş adamlarından Statü Plus Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat- Mukaddes Sağlam çiftinin yakışıklı oğulları Statü Plus Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Sağlam, gönlünü kaptırdığı Mustafa - Saniye Önay çiftinin güzeller güzeli kızları edebiyat öğretmeni yurt müdiresi İnci Önay ile görkemli bir tören ile dünya evine girdi. 

Genç çift için İzmir Hilton Otel'de yapılan düğün merasiminde genç çifti sevenleri de yalnız bırakmadı.  Çift için düzenlenen düğün merasiminde çiftin nikahları da davetlilerin huzurunda kıyıldı.  Törende çiftin nikah şahitliklerini Sertaç Teker ile Ahmet Sorak yaptı. Çok sayıda davetlinin katılım gösterdiği gecede genç çifti; değerli milletvekilleri, belediye başkanları, siyasiler, değerli sanayi ve iş adamlarıyla birlikte dostları da yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.

Sağlam ve Önay aileleri gecede konuklarıyla yakından ilgilenerek, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.  Nikah merasimi ve geleneksel pasta kesimi sonrasında gece,  davetlilerin çektiği halaylar ile renklendi. 

Editör: TE Bilişim