Manisa'nın sevilen iki ailesi dünür oldu. Manisa'nın ünlü ayakkabı firması Üç-el'in Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat – Zekiye Sarı ikilisinin kızları Pınar gönlünü kaptırdığı Akdeniz Sondaj firmasının ortaklarından Hikmet- Hayriye Çantay'ın oğulları Mehmet ile Nikah masasına oturarak, ömür boyu mutluluk için birbirine evet dediler.

Seçkin konukların katılımı ile ayakkabı dünyasının temsilcileri ile Manisa iş dünyasının seçkin isimlerinin bir araya geldiği Karaağaçlı Hauz Parktaki nikahta gelinin şahitliklerini Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Kazım Süzen, Abdullah Turhan yaparken damadın şahitliğini amcası Ali Çantay, Ali Altan Köseler ikilisi yaptı.

İki gencin nikah ve düğün eğlencesine gelen konuklarını kapıda karşılayan Zekiye -Rıfat Sarı, Hayriye -Hikmet Çantay dörtlüsü dünür olmanın mutluluğunu yaşarken gece boyu gençleri arkadaşları ve iş dünyasının Manisa da tanınan isimleri piste yalnız bırakmadılar. Gençler Balayı için Antalya'nın Kaş ilçesini seçti.
Editör: TE Bilişim