BU yıl 500'ün üzerinde tasarımın katıldığı ‘İzmir Gelini' temalı 7'inci Gelinlik Tasarım Yarışması'na Manisalı tasarımcılar damgasını vurdu. Yarışmada birinciliği Manisa'nın tanınmış ailelerinden Ahmet- Emine Görgülü'nün kızları olan ve genç tasarımcı Tuğçe Görgülü kazanırken ikinciliği ise yine Manisa'nın Eski Belediye Başkanı Adil Aygül'ün kızı İpek Aygül kazandı.

EVREN KASIRGA

TÜRKİYE'nin en büyük ve modern fuar alanı Fuar İzmir'de dün kapılarını açan IF Wedding Fashion'ın ikinci gününde yarışma heyecanı yaşandı. Fuar kapsamında bu yıl 7. kez düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması'nda finale kalan 15 tasarım görücüye çıktı. Ünlü İtalyan Modacı Alessandra Rinaudo'nun da jüri üyesi olarak yer aldığı ‘İzmir Gelini' temalı yarışmada İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Tuğçe Görgülü birinciliğe layık görüldü. Görgülü'ye ödülünü İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan verdi.

ADİL AYGÜL'ÜN KIZI İKİNCİ OLDU

Yarışmada ikinci olan Manisa'nın Eski Belediye Başkanı Adil Aygül'ün İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde okuyan kızı İpek Aygül ise ödülünü Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden'den, üçüncülüğe layık görülen İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Gülden Yaman ise EGDS Başkan Yardımcısı Atınç Abay'dan ödüllerini aldı.

ÜNLÜ MANKENELER VE FATİH ÜREK SAHNEYE ÇIKTI
Yarışmanın ardından düzenlenen defilelerde Irmak Atuk, Özge Ulusoy, Çağla Şikel, Açelya Kartal gibi ünlü mankenlerin yer alırken, popüler şarkıcı Fatih Ürek de sahneye damatlık giyerek çıktı.
Editör: TE Bilişim