Süper Lig'in son haftasında Akhisar Belediyespor yine damgasını vurdu. 4 Büyükler'de lige iyi başlangıç yapan takım da geçen senenin şampiyonu Beşiktaş oldu. Fenerbahçe, Başakşehir'e yenildi. Galatasaray, hakem Bülent Yıldırım'ın yardımı ile maç bittikten sonra attığı golle Karabükspor'u yendi. Maçı izledim, bu kadar kötü bir Galatasaray görmedim. Seyircisiz oynanmasının da rolü elbette var, ama sahada yürüyen Karabükspor karşısında evinde yürüyen Aslan'ın ne zaman kükreyeceğini merak ediyorum. "Futbolun adaleti yok" derler, doğru. Deplasmanda farklı kazanacağı bir maçı Karabükspor kaybetti. İlk 30 dakikada 3-0 Karabük lehine durum olurdu. Yakaladığı fırsatlar net gol pozisyonlarıydı. Bir takım 3 Büyükler karşısında yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremezse yenilgi mukadderat.
İÇİME SİNDİREMEDİM
Daha ligin ilk haftasında hakem Bülent Yıldırım konuşulur oldu. Ben bir Galatasaraylı olarak bu galibiyeti içime sindiremiyorum. 90 artı 3 bitmiş, top orta sahada, Bülent Yıldırım'ın düdüğü çalıp maçı bitirmesi gerekiyor, ama öyle olmuyor. Galatasaray'a bir akın daha yapma fırsatı yaratıldı, o da gol oldu. Oğlum Gökhan bu hafta iki maçın sonucunu Erman Toroğlu'nun kupa maçında bildiği gibi bildi. Gökhan, "Başakşehir Fenerbahçe'yi yener" dedi, yendi, "Akhisar, Kayseri deplasmanında kazanır" dedi, Akhisar kazandı. Akhisar'ın ve futbolcu yapısının bütün takımlara örnek olması gerekir. Geçen yıl Akhisar'ın başarısını konuşmuştuk. Bu yıl da öyle olacak. Akhisar bu hafta Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray ile oynayacak, "Bu maçı kazanır" diyorum, ancak Akhisar'ın sarı kırmızılı takıma karşı şansı pek tutmuyor. Futbolun adaleti varsa, Akhisar Belediyespor, Karabük karşısında seyrettiğim Aslan'ı parçalar.
BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞA ADAY
Beşiktaş takım oyununu sahaya yansıtıyor. Alanya, ligin yeni takımı, ama Kartal avını pençeleri arasında yutmasını bildi. Bu sezonun da şampiyon adaylarının başında Beşiktaş gelir.
Fenerbahçe yenilmesine rağmen umut veriyor. Son yarım saatte maçı kazanacak pozisyonlar yakaladı. Meşin yuvarlak sevmeyince sevmiyor. Fenerbahçe'nin kadrosu iyi.
Sarı Kanarya ve Kartal'dan umutluyum. Aslan'dan ise hiç umudum yok.