• DOLAR 32,34 %0.18
  • EURO 35,22 %0.06
  • ALTIN 2.247,28 %0.17
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.968 %0.37
  • ETHERIUM 3.540 %-2.75
9°

Künye Bilgileri

Ticaret Ünvanı

Medi Medya Reklam Yönetim Danışmanlık İletişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.


Tüzel Kişi Temsilcisi

Mevlüt AKTAN

Genel Yayın Yönetmeni
Ertan KORKMAZ


Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

Onur YILMAZ


Hukuk Danışmanı

Yasemin Buket AKTAN


Reklam

Neslihan AKÖZGÜR ([email protected])


Yönetim Yeri

Merkez Efendi Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı. No: 107/A Yunusemre / MANİSA


İletişim Telefonu

0 236 2115345


Kurumsal E-Posta


Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi Adresi

25929-68395-43454


Yer Sağlayıcı Ticaret Ünvanı

TE Bilişim Yazılım İnternet Kiralama Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.


Yer Sağlayıcı Adresi

İZÜ Teknopark Halkalı Mah. Halkalı Cad. No: 281/23 İç Kapı No: 19 Halkalı / İstanbul

» Manisakulishaber.com; basın ahlak ve ilkelerine uymaya reelde söz vermiştir. Sözünü tutmak, yayın hayatının devamıyla yakından alakaladır. 

» Manisakulishaber.com; "Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Dil, Tek Yürek" felsefesiyle Türklüğün milli ve manevi değerlerini hep ön planda tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için çabalayan “Herkesin” yanındadır.

» Manisakulishaber.com; habere ulaşmanın her geçen gün zorlaştığı günümüzde farklı olabilmeyi, farkında olabilmeyi, rutinin dışına çıkabilmeyi hedeflemiştir.

» Manisakulishaber.com; gözün gördüğü, kulağın duyduğu her şeyin bir haber olduğu gerçeğiyle, ayrıntılardaki gerçeği okuyucuya aktarabilmek için saklı olanı bulup, sahnenin bir adım gerisinden, hayata ve kente dair yaşanan her şeyi yılmadan bu ekrandan size yansıtacaktır.

» Manisakulishaber.com; sizden aldığını yine size yansıtırken, objektif tavrını her durumda korumayı görev edinecek.

» Manisakulishaber.com; eleştirileri zenginlik olarak kabul edip, önceliklerinden taviz vermeden yoluna devam etmeyi takipçileri adına prensip edinmiştir.

© Copyrigth 2014 www.manisakulishaber.com, tüm hakları saklıdır.

Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.manisakulishaber.com’a aittir. www.manisakulishaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.manisakulishaber.com'un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz. www.manisakulishaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yazarların yazıları kendi görüşlerini ifade etmektedir. yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. manisakulishaber.com, hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir

manisakulishaber.com  AA - İHA abonesidir.