Türk sinemasında canlandırdığı “kötü adam” karakterleriyle tanınan İhsan Gedik, canlandırdığı çocuk tiplemeleriyle hafızalara kazınan Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin ve Tiyatro Sanatçısı Fuat Dilek, “Renkli Dünyalar Yeşilçam Tiyatrosu” isimli müzikli danslı çocuk oyunuyla öğrencilerle buluştu. Şehzadeler Gazi İlkokulu’nda düzenlenen tiyatro öncesinde Tiyatro Sanatçısı Fuat Dilek, yaptığı sihirbazlık hareketleriyle çocukların keyifli dakikalar geçirmesini sağladı.

Ardından gerçekleşen tiyatro oyununda öğrencilere iyilik, doğruluk ve güzellik anlatıldı. Öğrencilerin okula gitmesinin önemine değindiler. Bazı minik öğrencilerin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Tiyatro gösterisinin ardından çocuklar İhsan Gedik, Sıtkı Sezgin ve Fuat Dilek ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gazi Eğitim Kurumları Müdürü Abdullah Emeksiz, Yeşilçam’a yıllarca emek vermiş usta oyuncuların öğrencilerle buluşmuş olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, öğrencilere teşekkür etti. Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin, ise bu yıl Manisa’da birçok okulda öğrencilerle buluşacaklarını aktardı.

Editör: TE Bilişim