Bu yıl 42.kez düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında "Yangından Önce -Yangından Sonra Manisa"  adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Kurtuluş Savaşı’nın kentte bıraktığı izleri gözler önüne seren serginin açılışını Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte yaptı.  

Turizm konusunda farkındalığı arttırmak ve iç turizmi canlandırmak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Turizm Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Manisa’da düzenlenen etkinliklerde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Yangından Önce - Yangından Sonra Manisa"  adlı fotoğraf sergisi açıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fatih Sergi Salonu’nda yer alan serginin açılışına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve ilgili şube müdürleri katıldı.  Serginin açılışında bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Kurtuluş Savaşı sonrası küllerinden yeniden doğan Manisa’nın fotoğraflarla gözler önüne serildiğini belirterek serginin 22 Nisan tarihine kadar ziyaretçilerini beklediğini dile getirdi. Sudak’ın ardından bir konuşmaya yapan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise, açılışı yapılan serginin hayırlı olmasını dileyerek, turizm haftasının Manisa esnafı için bereketli olmasını temenni etti.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından serginin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra sergide yer alan fotoğrafları inceleyen protokol üyelerine Tarih Araştırmacısı Erkan Akbalık eserler hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim