Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Fotoğraf Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Manisa’nın 100’ü’ fotoğraf projesi kapsamında dernek üyeleri Sarıgöl ilçesine fotoğraf gezisi düzenleyerek ilçenin doğasını, kültürünü, ekonomisini ve yaşamın içinden kareleri objektiflerine taşıdı.  

Manisa Fotoğraf Derneği üyeleri, Manisa’nın ilçelerini gezmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Fotoğraf Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ‘Manisa’nın 100’ü’ fotoğraf projesi kapsamında Manisa’nın Sarıgöl ilçesine fotoğraf gezisi düzenlendi. Dernek üyelerinin katılım sağladığı gezide, Sarıgöl ilçesine bağlı Dindarlı, Yeniköy ve Alemşahlı köylerinin doğal, kültürel ve ekonomik değerleri fotoğraflara yansıtıldı.

Düzenledikleri gezi ve proje hakkında bilgi veren Manisa Fotoğraf Derneği Başkan Nazmi Çaykara, “Manisa'nın 100'ü Fotoğraf Projemizde Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeydik. Emeğin, geleneğin, son nesil temsilcilerinin ellerinde ilmik ilmik kilime dokunduğu Yeniköy'de, tarihi ve doğal güzellikleri ile Dindarlı ve Alemşahlı köylerinde zamanı dondurduk. Sarıgöl'de bizlere rehberlik eden Sarıgöl Belediyesi'nden Ahmet Karataş'a, Yeniköy, Dindarlı ve Alemşahlı köylerinin ve samimi insanlarına, katılımcı dernek üyelerimize ve fotoğraf dostlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilişim