Ramazan ayı boyunca birbirinden değerli sanatçıları ağırlayan Şehzadeler Belediyesi, bayramın ikinci günü ise Halk Ozanı Uğur Işılak'ı konuk etti. 7'den 70'e herkes konsere büyük ilgi gösterdi. AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Süleyman Çoban, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve çok sayıda vatandaş katıldı.

30 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran Manisalılar, konser alanını da boş bırakmadı. Ünlü sanatçı birbirinden güzel parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Ünlü Sanatçı Işılak, şarkılarının yanı sıra önemli mesajlar verek, "Bugüne kadar sahneye politikayı, partiyi taşımadım ama hak bildiğimi, doğru bildiğimi söylemekten de geri durmadım. Bir insanın hakikati haykırması politize olması değildir. Bir sanatkarın özellikle hakikati ifade etmemesi politize olmaktır" diye konuştu.

Halk Ozanı Işılak'ı Manisa'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çelik, sanatçının çiçeğini Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Muzaffer Yurttaş ile birlikte takdim etti.

"SANATÇILIK ÜNVANIM KİRLENMEDİ, AKLANDI"

'Dombıra' şarkısını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yorumladıktan sonra, kendisine sanatçılık unvanını kirlettiğini söyleyenlere de cevap veren Uğur Işılak, "Ben bu eseri bir parti liderine yazmadım. Bir parti genel başkanına yazmadım. Bir milletvekiline yazmadım. Hatta bir başbakana yazmadım. Ben bu eseri bir dava adamına, sevda adamına yazdım. Hepsi bundan ibaret. Bir dava, sevda adamına eser yaparak sanatçılık unvanı kirlenmez, bilakis aklanır. ' Taksim'de, Ok Meydanı'nda polise taş atarsanız sanatçılık unvanını kirletirsiniz. Polise, askere, taş atanlarla kol kola girerseniz o unvanı kirletirsiniz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim