Manisa'nın Salihli ilçesindeki T Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülerden oluşan Tiyatro Grubu, İlçede geleneksel olarak düzenlenen Dionysos Tiyatro Şenliği'ne Tiyatro Eğitmeni ve Yazarı Rasim Aşan'ın yazıp yönettiği "Yaren Sohbetleri" isimli oyunla katıldı.
Manisa'nın Saliihli ilçesinde Dionysos Tiyatro Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenliğe Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Özgür Deniz, Kurum Müdürü Erkan Keskin, vatandaşlar katıldı. Kortej yürüyüşü ile start alan Dionysos Tiyatro Şenliği Salihli T Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumu Konferans salonunda devam etti. Kurum İdaresi, Eğitim Servisi, Psiko-Sosyal Servis ve Tiyatro Eğitmeni ve Yazarı Rasim Aşan'ın organizasyonu ile sinema ve tiyatro oyuncuları Turan Özdemir ve Doğan Yağcı'nın katılımıyla "Türk Tiyatrosu" konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşi sonrası Kurum İdaresi tarafından sanatçılar adına verilen akşam yemeğinin ardından, kuruma ait resim atölyesinde yağlı boya tablolar yapan bir hükümlü tarafından sinema ve tiyatro sanatçısı Turan Özdemir'e 2 adet tablo hediye edildi.
Aynı gün Salihli Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda "Dionysos Tiyatro Şenliği"nin galası için, kurumun tiyatro grubu tarafından hazırlanan, ''Yaren Sohbetleri'' adlı 1 perdelik oyun Salihli halkı tarafından da büyük ilgi topladı.
Program, katılan sanatçılara ve katkılarından dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San'a plaket verilmesiyle sona erdi.
Editör: TE Bilişim