Yunusemre Belediyesi’nin en çok talep gören projelerden biri olan hanım lokallerinin 12.’si Fevzi Çakmak Mahallesinde hizmete girdi. Mimari yapısıyla beğeni toplayan, yaklaşık bin metrekare alan üzerine iki katlı olarak inşa edilen projedetaziye salonu, mescit, bayanlara yönelik kursların verileceği derslikler, çocuk oyun alanı ve oturma salonları bulunuyor. Şu anda Kur’an-ı Kerim ve dikiş kursunda yaklaşık 100 kursiyer eğitim görürken; anneleri eğitim alan çocuklar da uzman eğitmenler eşliğinde güzel vakit geçiriyor. Hanım lokalinde önümüzdeki günlerde okuma yazma, nakış, aplike, iğne oyası, ahşap boyama, spor ve daha birçok kurs da açılacak.

Fevzi Çakmak Hanımlar Lokalinde kurs gören bayanlar kurslardan oldukça memnun. Mahallede yaşayan bayanların en büyük taleplerinden biri olan hizmeti mahallelerine kazandıran Yunusemre Belediyesine teşekkür eden kursiyerler, kurslardan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

NE DEDİLER?

Safiye Eren: “Lokalimizden çok memnununuz. Allah belediye başkanımızdan bin kere razı olsun. Okuma yazmamız yoktu. Kur’an-ı Kerim okumayı bilmiyorduk. Önce Kur’an-ı Kerim okumayı öğreneceğim. Sonra da diğer kurslara gideceğim.”

Melek Zorbay: “Lokalimizin açılmasına çok memnun olduk. Böyle bir hizmet yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Çok güzel oldu. Spor ve nakış gibi kurslarımız da açılınca inşallah burası çok daha güzel olacak.”

Pınar Akboğa: “Kurslarımızdan çok memnunuz. Neye ilgimiz varsa ona yöneliyoruz. İnşallah yeni kurslarımızın da açılmasıyla her şey çok daha güzel olacak.”

Seher Yıldırım: “Bu imkanlar için çok teşekkür ediyoruz. Çok memnunuz. Güzel bir lokal oldu. Bu hizmetlerden faydalandığımız için ayrıca mutluyuz.”

Editör: TE Bilişim