MANİSA Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda ritim terapi çalışması gören engelli öğrenciler, yeteneklerini Atatürk Gençlik Merkezi'nde sahneledi. Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen Engelsiz Ritim Gösterisinde, öğrenciler İzmir Marşı, 10'uncu Yıl Marşı ve türkülere ritimlerle eşlik etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle ritim terapi çalışması yapan engelli öğrenciler yeteneklerini gerçekleştirilen gösteri ile sergiledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi'nde Engelsiz Ritim Gösterisini sahneleyen öğrencilere aileleri de büyük destek verdi. Engelliler Haftası dolayısıyla, engelli çocukların daha çok sosyalleşmesi amacıyla sergilenen gösteride öğrenciler İzmir Marşı, 10'uncu Yıl Marşı ve türkülere ritimlerle eşlik ettiler. Engelli öğrencilerin gösterisi, salonda bulunanların büyük beğenisini topladı.
Engelli öğrencilerin ritim gösterisinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu sahneyi devraldı. Birbirinden güzel türküleri, dans gösterileri eşliğinde seslendiren Çocuk Korosu da izleyicilerden büyük alkış aldı.

Editör: TE Bilişim