Eski Foça ve Değirmen'de çekimleri devam eden ve Fox TV'de yayınlanan ‘Rüzgarın Kalbi' dizi seti hafta sonları hayran kitlesinin ziyaretine uğruyor. Dizinin çekimleri sırasında aniden sete giren 19 yaşındaki Manisalı engelli Deniz Ünsal, dizi çekimlerinin ara vermesine neden oldu.
Büyük çoğunlukla Manisalıların yazlığının yer aldığı Eski Foça'daki dizi çekimlerinde dizinin oyuncu kadrosu Başak Daşman, Ahmet Saraçoğlu, Batuhan Begimgil, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Funda Şirinkal, Mehmetcan Mincinozlu, Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal ve Cezmi Baskın dizideki rollerine odaklandığı sırada dizi setine doğuştan Sereblal Palsi hastalığına yakalanan 19 yaşındaki engelli Deniz Ünsal'ın ziyaretiyle coşkuya dönüştü.
Anneanne Nuran Güleşçi ve teyzesi Ayşe Korkut'un yardımlarıyla dizi setine ulaşabilen Engelli Deniz Ünsal'ı sette dizinin başrol oyuncusu Zeynep rolüyle tanınan Karşıyakalı Deniz Baysal karşıladı.
Engelli genç Deniz Ünsal, dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın kendisine sıcak bir şekilde karşılamasından çok mutlu oldu.
Deniz Ünsal, karşısında gördüğü Deniz Baysal'a " Sizin dizinizi başladığı günden bugüne kadar severek izliyorum. Sizi ‘Kaçak gelinler' dizisinden tanıyorum. Anneanneme ve teyzeme buraya getirmeleri için ricada bulunmuştum. Sağ olsun onlar bu isteğimi yerine getirdiler. Sizler de beni sıcacık sevecen yüreğinizle karşıladınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.
Dizi ekibi engelli Deniz ile resim çektirmek için sıraya girerken dizi oyuncuları da ‘Sen ne kadar yakışıklısın böyle' sözlerine ‘Sizlerde çok güzelsiniz' yanıtı Zeynep rolünü üstlenen dizinin başrol oyuncularından Deniz Baysal'ı kahkaha krizine girmesine neden oldu.
‘Rüzgarın Kalbi' ekibi Deniz Ünsal ile çok yakından ilgilendiler ve çay ikramında bulundular.
Editör: TE Bilişim