YUNUSEMRE Belediyesi ve Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Kültür Spor ve Turizm Derneği (YUNT-DER) katkılarıyla düzenlenen Yuntdağlılar 6. Çocuk Şenliği, Festivali Ortaköy Piknik Alanı'nda çocukları buluşurdu. Birbirinden güzel aktivitenin yer aldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Yuntdağı Ortaköy piknik alanı bu kez çocukları ağırladı. Yunusemre Belediyesi ve Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Kültür Spor ve Turizm Derneği (YUNT-DER) katkılarıyla bu yıl 6.'sı düzenlenen Yuntdağlılar 6. Çocuk Şenliği'ne ilgi yoğun oldu. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Ramis Şiyak, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunt-Der Başkanı Mustafa Uyumaz, MAYEB Genel Müdürü Mustafa Gürler, daire müdürleri, muhtarlar, çocuklar ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılışında konuşan YUNT-DER Başkanı Mustafa Uyumaz, "Festivalimizin daha kapsamlı bir şekilde gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye Yuntdağlılar olarak teşekkür ediyoruz. 10 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Kültür ve Turizm Festivalimize ve bu yıl 6.'sını gerçekleştirdiğimiz Çocuk Şenliğimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için mutluyuz. Çocuklarımızın bir günü gönüllerince geçirmelerini istiyoruz. Çok güzel bir gün çocuklarımızı bekliyor" dedi.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ise şunları söyledi: "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yuntdağlılar Festivalimize büyük ilgi var. Ancak bu yıl gelen şehit haberleri dolayısıyla buruk kutluyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda barış ve sevgi dolu bir festival geçirme imkanımız olur. Şenliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum."
Konuşmaların ardından öğrencilerin sunduğu gösteriler ve eğlenceler gün boyu devam etti.
Editör: TE Bilişim