Daha dün bugün iki derken Gökay Budak ve yönetimi bana göre koltuğa çabuk ısındılar. Sevapları ve günahları ile bataklıkta olan Manisaspor’a nefes aldırmaya çalışıyorlar. İşleri çok zor. Dağ gibi borç var. Zaman aktıkça sorunlarda artıyor. Spor Toto 1.Lig’de fikstürde sıkışık. Bugün Denizlispor ile oynanacak sonra hafta içi mesaisi ile tempo devam edecek. Dediğim gibi işleri zor ama sürpriz bir tablo yok. Eğri oturup doğru konuşalım. Gökay Budak ve yönetimi bu göreve gelirken bu tabloyu bilmiyorlar mıydı? Bunları bilip de şimdi bu tablo üstüne konuşmanın anlamı yok. Ben seçimde oyumu Gökay Budak’a vermiş bir kongre üyesiyim. Kendisini de severim. Ama Basın sözcüsü Engin Uzun beyefendinin ‘Biz ligde kalacağız’ diye gündeme gelmek adına yaptığı açıklamalardan sonra ‘Tesislerde sıcak su yok’ haberleri insanı güldürüyor. O zaman soralar adama ‘Ligde kalacağız diyorsun da bilader doğalgaz borcunu ödeyemiyorsun daha bu nasıl iş?’ diye. Ben açıkçası Engin Uzun beyden bir açıklama daha bekliyorum. Bu durumda takım ligde kalacak mı kalmayacak mı diye. Bırakalım bu popülist yaklaşımları. Bence Manisaspor’da yönetimsel açıklamaları başkan Gökay Budak yapsın. Bir kardeşi olarak tavsiye ediyorum. Yoksa bazı demeçler gülünç duruma düşürüyor. Bunu da Gökay Budak hak etmiyor.

TABİ Kİ ALKIŞI HAK EDİYOR

Yukarıda yazdığım bana göre çelişkili tablo varken Manisaspor’da güzel adımlarda atılıyor. Manisaspor’da geçmiş dönemler denetlenecek. Bu konuda yeni yönetimi tebrik ediyor ve alkışlıyorum. Ama bunun sonucu ve yaptırımı da önemli. İnşallah bazı şeyler ört bas edilmez ve dağ fare doğurmaz.

ALGI OPERASYONLARINI ŞAŞIRARAK İZLİYORUM

Manisa olarak Manisalı sevmediğimiz kesin. Kendi değerlerimizi aşağı çekmeyi çok seviyoruz. Bu sadece futbol alanında değil her konuda. Şimdi Taner Taşkın üzerine algı operasyonu başlatılmış durumda. Benim tahminim bu operasyonun yönetimsel ayağı var. İnşallah bu tahminimde yanılırım. Manisaspor bu haldeyken bu işlere girmek abeste iştigaldir. Eğer hoca ile çalışılmak istenmiyorsa direk söylenmelidir. Ayak oyunlarına gerek yok. Ama unutulmamalıdır ki Taner Taşkın ve ekibi herkes bu takımdan kaçarken ateşten gömleği giymiştir. Balık hafızalıyız. Maalesef ki çabuk unutuyoruz.